Om oss - Ögonexperten

Om oss

Varbergs mest pålästa och långsiktigaste optiker.

Optiker Haar startades 1956 av Helmut Haar och är Varbergs äldsta renodlade optikerföretag. 1985 flyttade företaget från Bäckgatan till en ny butikslokal på Torggatan och 2014 gick flytten till Kyrkogatan 17, en trappa upp, där verksamheten fortfarande befinner sig.

2018 fick vi förtroendet att ta över efter Optiker Haar och 2020 bytte vi namn till Ögonexperten. Vi är fortfarande ett familjeföretag och vårt mål är, precis som vid starten 1956, att alltid ligga främst med klinisk kompetens och produktkvalitet för att hjälpa dig bevara din ögonhälsa så länge som möjligt. Hos oss kan du i en hemtrevlig miljö genomgå en noggrann syn- och ögonundersökning och i lugn och ro prova bågar.

I vår strävan att alltid ligga främst inom synvård och att vara Varbergs mest pålästa optiker träffar du enbart legitimerade optiker hos oss. Idag är vi två optiker med många års erfarenhet och vidareutbildning inom ögonhälsa (Diagnostisk Optometri) och synergonomi. Vi vidareutbildar oss kontinuerligt för att hålla oss á jour med de senaste rönen inom ögonundersökning och ögonhälsa.

Välkommen till oss för den bästa omtanken om dina ögon.