Glasögon hos Ögonexperten

Glasögon

Hitta dina glasögon hos Ögonexperten i Varberg.

Synen förändras för alla under livet och nästan varannan person har ett synfel som närsynthet, översynthet, astigmatism eller ålderssynthet. Synfelen upplevs på olika sätt och ibland är man inte ens medveten om att man ser dåligt förrän man får uppleva skillnaden med ett par individuellt anpassade glasögon. Hur bra upplever du att du ser?

Bäst syn – din och vår styrka.

Vi är experter på glasögon i Varberg – på att ge dig bästa möjliga seende och synkomfort. Rätt glasögon hjälper dig inte bara att se bättre. De förstärker också din personlighet och din stil. Hos oss på Ögonexperten finner du ett fantastiskt utbud av glas och märkesbågar för olika behov och önskemål. Vi besöker regelbundet mässor runt om i Europa för att ha koll på det senaste inom glasögonmode och glasögontrender. Det bästa plockar vi med oss hem för att kunna erbjuda ett unikt urval.

Unikt, trendigt eller klassiskt? Plast, metall eller bågfritt? Färgstarkt, diskret eller mitt emellan? Vi hjälper dig gärna att finna bågarna som matchar din ansiktsform, personlighet och livsstil. Självklart kan du även få solglasögon med styrka eller bågar med fotokromatiska glas som automatiskt mörknar i solljus för att sedan återgå till att vara färglösa när du kommer in igen.

Experter på alla sorters slipningar av glasögon.

Valet av glas beror vad för slags synfel du har och hur mycket synkorrigering du behöver. Vi är proffs på enkelslipade glasögon, progressiva glasögon, läsglasögon och terminalglasögon men kan även ordna ett bra seende vid riktigt komplexa synfel. Vi samarbetar med världens främsta glasleverantörer och kan erbjuda tunna och lätta glas även för dig som behöver hög styrka.

Börja med att boka en synundersökning hos oss.
Behöver du synkorrigering kommer du inom kort se världen med helt nya ögon.

Välkommen in i butiken i Varberg så hjälper vi dig att hitta rätt glasögon.

Calvin Klein glasögon
Hacke glasögon
Time
Munic
Metro
Götti glasögon
Etnia glasögon
Vasuma glasögon
jaguar eyewear
Peter and May glasögon
Blackfin glasögon
Andy Wolf glasögon