Briliantkund Ögonexperten

Bli Brilliantkund

Som BrilliantKund har du alltid samma månadskostnad.

Brilliantkund – glasögon från 195kr/månad*

Nu kan du köpa glasögon, kontaktlinser eller solglasögon till dig själv och din familj – utan att behöva betala hela summan på en gång.

Ibland kan det vara tufft att lägga ut ett större belopp på en och samma gång. Då är det ofta enklare att dela upp betalningen och betala en mindre summa per månad. Som Brilliantkund får du ett köputrymme på 30 000kr att handla glasögon, linser och solglasögon för i vår butik. Beroende på hur mycket du handlar för betalar du mellan 195–495kr* per månad – helt räntefritt!

Fr. 195 kr/månad i autogirodragning

Kallelser till synkontroller

Inga räntor eller uppläggningsavgifter

Upp till 30 000 kr i kreditutrymme

Att vara Brilliantkund gör det mycket lättare för dig att uppdatera din syngarderob utefter dina behov och din livsstil. Och om du eller någon familjemedlem helt plötsligt skulle behöva nya glasögon behöver du inte oroa dig för en stor engångskostnad, eller att behöva vänta med inköpet till nästa månad.

Smidig betalning och billigare än kredit
Betalningen sker via autogiro. Med ett bestämt köputrymme vet du alltid hur mycket du handlat för och hur mycket du har kvar.

Nya glasögon när du behöver – inte när du har råd
Många kunder upplever att de med Brilliantkund har råd med och gör slag i de synundersökningar och välbehövliga nya glasögon som tidigare fick stryka på foten.

*Välj mellan olika månadsbelopp
Välj att betala det månadsbelopp som passar dig bäst, det finns tre olika: 195kr/mån med en maxkredit på 10 000kr och 295kr/mån eller 495kr/mån med en maxkredit på 30 000kr.

Bli Brilliantkund redan idag och få ett konto för glasögon till dig och hela familjen!

Räkneexempel för Brilliantkund med en månadskostnad på 195kr/månad:
Vid ett köputrymme om 5 000kr, återbetalningstid på 28 månader, 0% nominell ränta och en administrativ avgift på 19 kr/månad blir den effektiva ränta 8,55%. Det totala kreditbeloppet blir 551 kr och det totala beloppet att betala tillbaka 5 551 kr (5 000kr + 551kr).
Läs mer på Brilliantkund/Klarsynt >

Resurs Banks kundservice står till tjänst för BrilliantKunder helgfria vardagar kl. 8.15–19:00.
Tel: 0771-11 22 33 | info@brilliantkund.se